Yazar:
24-01-2019

Araç Takip Firmaları: En Doğru Tedarikçiyi Bulmak

Şirketiniz için en uygun araç takip firmasını araştırıyorsanız, büyük olasılıkla aşağıda isimlerini verdiğimiz firmalar karşınıza çıkıyordur:

Arvento: Kendini mobil sistemler geliştirip üretmeye adamış bir teknoloji şirketi olan Arvento, araç takip ve filo yönetim sistemleri, nesne- kişi takip sistemleri, tekne takip sistemleri ve M2M çözümleri geliştirip üretmektedir.

Kuruluş Yılı:

Mobiliz: Araç takip sistemleri teknolojisini Türkiye’de ilk geliştiren kişilerin 25 yılı aşkın Ar-Ge deneyimi ile 2004 yılında kurduğu Mobiliz’de bugün gelinen nokta, uzmanlarca geliştirilmiş dünyanın en iddialı kullanıcı arayüzüne ve sistem performansına sahip Mobiliz NG (Next Generation) takip sistemidir.

Kuruluş Yılı: 2004

Satko: SATKO Teknoloji, araç takip sistemleri üretmek üzere Türkiye’de kurulmuş bir teknoloji şirketidir.  SATKO Teknoloji, 1994 yılında bu sektörde çalışan ilk teknoloji girişimi olarak faaliyetlerine başladı; 1998’de dünyanın ilk web tabanlı araç takip sistemi Webtracs’ı tanıttı.Teknoloji ve ARGE yatırımları sayesinde Türkiye merkezli bölgesel bir oyuncu olmayı başardı.

Kuruluş Yılı: 1994

Bir araç takip sistemi satın almak, sadece aracınıza takacağınız bir donanım almak değildir. Sizin için en uygun araç takip firmasını araştırırken, nasıl bir destek organizasyonları olduğunu ve araç takip sisteminizden maksimum faydayı elde edebilmeniz için size ne gibi eğitimler sunduğunu da sorgulamalısınız.  Kısacası araç takip sistemi firmaları, tek seferlik alış veriş yaptığınız ve bir daha görmeyeceğiniz ürün satış firmaları değil; tam tersine uzun süreli bir ilişki kurduğunuz, sürekli olarak yanınızda olacak hizmet firmalarıdır.

İşte bu noktada Satko olarak, sadece en iyi araç takip cihazını değil, aynı zamanda en kaliteli hizmeti sunmayı da hedefliyoruz. Siz de Satko’nun müşteriyi merkeze koyan, kesintisiz hizmetlerinden faydalanmak istiyorsanız bize ulaşın.

En Çok OkunanBloglar