İnşaat Firmaları Neden Filo Yönetim Sistemi Tercih Etmeli?

Satko Filo Yönetim Sistemi, GPS ile filonuzu gerçek zamanlı olarak takip etmenize imkân tanır. Kullandığı son teknoloji sayesinde uydu görüntülerini alır ve kamyonlarınızı takip edebilmeniz için bu görüntüleri çalıştırır. Milyon dolarlık yükleri veya inşaat ekipmanlarını çeken ağır kamyon filosunu işletirken Satko, Filo Yönetim Sistemi konusunda sunduğu avantajlar ile yanınızda. Filo performansınızı optimize etmek, çalışan verimliliğinizi artırmak ve işletme maliyetlerinizden %15 oranında tasarruf mu yapmak istiyorsunuz? Tüm bunlar Satko Filo Yönetim Sistemi ile hayal değil. Filo izleme teknolojisini kullanarak işletme masraflarınızı azaltabilir, filonuzun ömrünü ve müşteri memnuniyetini arttırabilir ve müşterilerinize daha kaliteli bir hizmet sağlayabilirsiniz.

Blogumuzu okuduğunuzda inşaat firmanızın Satko Filo Yönetim Sistemi’ni tercih ettiğinde elde edeceği avantajlar hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Filo Yönetim Sistemi Nasıl Çalışır?

İnşaat firmanız için filo yönetimi, kamyonunuza veya ağır yük taşıyan araçlarınıza monte edilmiş küçük bir GPS cihazı içermektedir. Filo yönetim sistemi, aracınızın konumunu gerçek zamanlı olarak tanımlamak için GPS konumunu kullanmaktadır. GPS konumu, işletmenizde araçlarınızdan sorumlu kişilerin kamyonunuzu veya ekipmanınızı uzak bir konumdan dahi takip etmesini sağlar, filo takibini kolaylaştırır. Bu durum işletme varlıklarınızı her zaman kontrol edebilmenizin yanı sıra, işletme araçlarınızı takip etme yoluyla güvenli bir GPS takibi ve her boyuttaki işletme filoları için ekstra avantajlar sunar.

Yakıt ve Sürücü Davranışlarında Tasarruf Sağlayın.

Bir inşaat şirketiyseniz en büyük endişeniz muhtemelen masraflarla ilgilidir. Sonuçta, gelirinizi arttırmanın tek yolu, mümkün olduğunda işletme harcamalarınızı azaltmaktır. Filonuz için GPS izleme, yakıt maliyetlerini düşürmenize yardımcı olacaktır. Kamyonlarınızı takip ederek, oldukça detaylı, gerçek zamanlı veri raporlarına erişebilirsiniz. Bu raporlar, hızlı ve kuraldışı sürüş veya aşırı rölanti, hızlanma gibi sürücü davranışlarını içerir. Bu sayede sürücünüzün proaktif sürüş değişiklikleri konusunda detaylı verilere sahip olacaksınız. Filo Yönetim Sistemi tarafından sunulan KPI Performans raporları ile aşırı hız, motorun boşa çalışma süresi ve fren kullanımı gibi sonuçları gerçek zamanlı olarak takip edebilir, yakıt maliyetlerinden tasarruf edebilirsiniz. Bunun dışında, boşa harcanan kilometreler olmayacağından dolayı fazla CO2 emisyonunun da önüne geçebilirsiniz.

İşletme Araçlarınızın İzinsiz Kullanımından Haberdar Olun.

Satko Filo Yönetim Sistemi sayesinde işletme ekipmanlarınızın izinsiz kullanımını hızlı bir şekilde tespit edebilirsiniz. Yetkisiz işletme araçları kullanımı, şirketinizin bütçesine, işletme aracınızın motor saatlerine ve yakıtına mal olacaktır. Ekipmanınızın motor saatlerini izleyerek elde edilen verileri derleyen kilometre raporlarını size sunuyoruz. Bu şekilde işletme araçlarınızın mesai saatleri dışında ve izinsiz kullanımını size sunulan raporlar üzerinden rahatlıkla görebilirsiniz.

Çalınmış Araç ve Ekipmanlarınızı Kurtarabilirsiniz.

İşletme aracınız çalındıysa, aracınızı kurtarmak için zaman çok önemlidir. Filo yönetim sistemi, işletme araçlarınızla ilgili gerçek zamanlı verilerden sizi haberdar eder. Aracınızın çalındığını ihbar edeceğiniz zaman aynı zamanda aracınızın konumunu da kolluk kuvvetlerine iletebilirsiniz. Aksi takdirde, çalınan aracınızı bulmaya çalışmak samanlıkta iğne aramak kadar zor olabilir.

En Kısa Yolu Tercih Eder, En Az Kilometre ile Hedefinize Varabilirsiniz.

Filo Yönetim Sistemi’nin size sunduğu avantajlardan birisi olan TIR Navigasyonu ile yüksek tonajlı araçlar güncel ve doğru yönlendirmeler sayesinde en kısa yolu tercih eder, en az kilometre ile hedefinize varabilir. Filo Yönetim Sistemi sayesinde size sunulan doğru navigasyon kullanımı özelliği, uzun vadede şirketinize kilometre ve yakıt kazancı olarak geri dönecektir.

Evrak Hatalarını Azaltabilirsiniz.

Gönderilerinizi müşterilerinizle koordine ederken, her zaman işinizi doğru yapmak istersiniz. Filo Yönetim Sistemi ve Satko Araç Takip Sistemleri’nin sunmuş olduğu GPS izleme raporları, size inşaat şirketinizin herhangi bir fatura talebi için gereken kanıtı vererek, kolay anlaşılır bir şekilde kesin veriler sağlamaktadır.

Müşteri Memnuniyetini Arttırabilir Ve Müşterilerinize Daha Kaliteli Bir Hizmet Sağlayabilirsiniz.

İnşaat şirketiniz için; işletmenize ait filonuzun GPS ile takibinde Satko Filo Yönetim Sistemi müşteri memnuniyetini arttırabilmeniz için size şu avantajları sunar;

1) Dinamik İş Emirleri ve Tır Navigasyonu ile Entegrasyon,

2) Sefer Yakıt Sarfiyatı ve Gerçek Kilometre,

3) Gerçek Zamanlı Araç Takibi,

4) Araç ve Sürücü Tespiti,

5) Gelişmiş Mesajlaşma Terminali,

6) Gerçek Zamanlı Sürücü Odaklı Sürüş Bilgileri,

7) Çalışma Saatleri Takibi,

8) Sürücü Davranışları Analizi,

9) KPI Raporları,

10) Sürücü Koçu,

11) API Entegrasyon,

12) Rota ve Planlama,

13) Dijital Takograf Entegrasyonu ve Sürücü Tanıma,

14) Araç Bakım Sürelerinin Takibi,

15) Yük ve Römork Takibi,

16) RTDS Çözümü ile Dijital Takograf Sürücü ve Araç Verilerinin Uzaktan İndirilmesi, Arşivlenmesi ve Analizi

1994 yılında kurulan Satko, Türkiye’nin ilk araç takip sistemidir ve filo yönetim sistemi için en doğru tercihtir.

Satko filo yönetim sistemi dışında, motosiklet takip, soğuk zincir takip, yakıt takip, durak takip, dijital takograf, araç takip sistemleri ve entegre çözümler olmak üzere birçok konuda yaşadığınız sorunlar için çözümler geliştirmektedir.

 

En Çok OkunanBloglar