Araç Takip Sistemi ile Şirketinizin Kahramanı Olmak İster Misiniz?

Tüm süper kahramanlar pelerin giymez. Bazıları şirketleri için para biriktirmeyi tercih eder.

İşletmeniz için tercih edeceğiniz araç takip sisteminin sizi şirketinizin kahramanı yapmasını ister misiniz?

Araç Takibi, Yöneticiler İçin İşletme Araçlarının Kontrolünü Kolaylaştırmaktadır.

İşletme araçları, işletmelere ait görevlerin terine getirilmesi açısından şirketlere ve yöneticilere büyük kolaylık sağlar. İşletmelerinize ait araçlar için bir araç takip sistemi firması ile anlaştığınız takdirde araçlarınızın düzenli bakımlarını takip etmenize gerek kalmaz. Araç takip sistemi firması araçlarınızın bakım zamanını size sunduğu raporlarla hatırlatır. Böylece bakım açısından, araçların kilometre sayacı okumalarını kaydetmek için siz ve ekibinizin araç kilometresini manuel olarak takip etmeniz gerekmeyecektir.

Günlük işlemlerinizi kolaylaştırmanın yanı sıra, araç takip, gerek sürücüler gerekse de halk için daha güvenli bir çalışma ortamı sağlayacaktır.

Trafik Güvenliği Dairesi Başkanlığı, trafikte meydana gelen kazaların % 94'ünün sürücülerden kaynaklı bir sorununun sonucu gerçekleştiğini açıkladı. Bu sorunların da çoğunun dikkat dağınıklığının bir neticesi olduğunu tahmin ediliyor. Araç takip teknolojisi, günümüzde yalnızca bir araç yönlendirme ve araçların konumunun izlenmesine ait bir çözüm olmaktan uzun bir yol kat etti. Bugün, dikkat dağınıklığı ve sürücü davranışlarının takip edilmesi konusunda yaşanacak riskleri en aza indirmek için işletme içerisinde bir araç takip sistemi kullanılabilir.

Araç Takibi, Sigorta İndirimini Beraberinde Getirmektedir.

Sigorta şirketleri araç takip cihazlarına tabiri caizse bayılıyor. Sigorta sağlayıcıları genellikle araç takip sistemine sahip işletmelere diğer müşterilerine nazaran %15'e varan indirimler sunmaktadır.

Gerçek zamanlı araç takibi, polisin çalınan araçlara daha hızlı ulaşmasına ve onları kurtarmasına yardımcı olabilir.

Araç takip teknolojisi; çalışanlarınızı işletmeniz için daha güvenli ve daha çok sorumluluk üstlenen sürücüler haline getirebilir. Gerçek zamanlı araç takibi; çalışanlarınızın hızını, konumunu ve diğer sürüş alışkanlıklarını izlemenize olanak sağlar. Bu, güvenli bir sürüş için harika bir teşviktir. Olası bir kazanın meydana gelmesi durumunda, araç takip cihazı verileri kazanın nedenini belirlemeye yardımcı olabilir. Bu, sigorta şirketlerinin işletmeler için araç takip sistemi özelliğini tavsiye etmelerinin başka bir nedenini oluşturur.

Araç Takibi, Verimlilik Konusunda İşletmeye Büyük Destek Sağlamaktadır.

En iyi sürücüler için bile, gün içinde her yere zamanında ulaşmak her zaman mümkün olmayabilir. Zamanında ulaşmak için yapılan bir hata ya da aşırı hızlanma durumu kaza yapılmasına neden olabilir ve planlarınızı bozabilir.

Gerçek zamanlı araç takip teknolojisini kullanmak, kaza oranlarını işletme lehinize tutar. En verimli rotaları seçerek ve alandaki sürücülerle iletişim kurarak trafik konusundaki gelişmelerinden haberdar edebilirsiniz.

Araç takip sistemi, sürücülerin verilen her görevi zamanında istenilen yere ulaştırmalarına yardımcı olan teknolojiyi ifade etmektedir, Sürücülerin işlerini daha çabuk tamamlamalarını sağlayarak zamandan tasarruf etmelerini sağlar. Bunun dışında rota optimizasyonu sağlar ve gereksiz yakıt tüketiminin önüne geçilmesi sağlanır.

Araç Takibi, İşletmenizin Daha İyi Bir Müşteri Deneyimi Sunmasını Sağlar.

Müşterilerinize zamanında teslim edilmesi gerekenleri ulaştırmak ve bunu yaparken üst düzey müşteri memnuniyeti sağlamanız onların size olan güvenini arttıracaktır. İşletmeler için araç takip sistemi, sizi yalnızca ekibiniz için değil, aynı zamanda müşterileriniz için de bir süper kahraman yapacaktır.

Gerçek zamanlı araç takibinin yapılması, sahadaki sürücülerinizin ellerindeki işe odaklanmalarını sağlar. Sürücülerin teslimat adresine ne zaman varacağına dair doğru raporlamalar ve zaman çizelgeleri sunmak, sürücüler arasındaki rekabette büyük bir destek sağlar. Sürücülerinizden birinin belirlenen programın gerisinde kalması durumunda müşterilerinizle proaktif olarak da iletişim kurabilirsiniz. Müşterileriniz, teslimat konusunda gerekli bilgilendirilmenin yapılmasından memnun olacaklardır.

1994 yılında kurulan Satko, Türkiye’nin ilk araç takip sistemidir ve araç takip sistemi için en doğru tercihtir.

Satko araç takip sistemi dışında, motosiklet takip, soğuk zincir takip, yakıt takip, durak takip, dijital takograf, filo yönetim sistemleri ve entegre çözümler olmak üzere birçok konuda yaşadığınız sorunlar için çözümler geliştirmektedir.

En Çok OkunanBloglar