Araç Takip Sistemi: Şirketinizin Gizli Kahramanı

Araçlarınızın konum verilerini izlemek için extra araç ve yazılımlar kullanmanız gereken günler geride kaldı. Araç takip sistemine masaüstü bilgisayarınız veya tabletinizden erişmeniz de mümkündür ancak Satko Araç Takip Sistemleri size mobil kullanım seçeneğini de sunmaktadır. Artık araçlarınızı takip etmek için her zaman yanınızda olan bir şeyi kullanabilirsiniz - akıllı telefonunuz. Bu da, gerekli sistemlere ve bilgilere istediğiniz zaman istediğiniz yerden erişebileceğiniz anlamına gelir. Cep telefonu sayesinde yöneticiler, ihtiyaç duydukları anda araçlarını kontrol edebilirler. Araç takip yazılımı yüksek operasyonel verimlilik sağlar ve ilgili maliyetleri düşürür.

Araç takip sistemi kullanan işletmelerin yüzde 90'ının zamanında tamamlanan iş emirlerinin sayısında artış olduğunu biliyor muydunuz?

Araç takip sistemi verileri; işletme varlıklarınızı ve sürücülerinizi gerçek zamanlı olarak izlemenizi sağlar. Dilediğiniz zaman, aracınızın ya da sürücünüzün nerede olduğunu, sürücünüzün belirlenen hedefe ulaşmasının ne kadar sürdüğünü ve ne kadar hızlı bir sürüş gerçekleştirdiğini görebilirsiniz.

Filolarınızın nerede olduklarını gerçek zamanlı olarak izleme yeteneği, araçlarınızın nerede olduklarını veya ne yaptıklarını bilmekten çok daha fazlasını ifade eder. Araç takip sistemi verilerini kullanarak kayıp ya da çalınmış işletme aracınızın konumunu gerçek zamanlı konum takibi sayesinde rahatlıkla bulabilirsiniz. Gerçek zamanlı konum takibi sayesinde filonuzun yönetimi de daha verimli bir hale gelecektir.

Trafikten kaçınmak için rotalarınızı daha doğru planlayabilir; rotalarınızı optimize ettiğinizden dolayı ulaşım ve yakıt maliyetlerinizi azaltabilirsiniz. Filo görevleriniz için sürücüleriniz arasında tercihte bulunarak planlarınızı bile optimize edebilirsiniz.

 

Araç Takip Sisteminin İşletmeler İçin Faydaları Nelerdir?

1. Gelişmiş Bir Filo Yönetimi Deneyimi

İşletmenizde bir araç takip sistemi tercih ederek filonuzu konum verileriyle gerçek zamanlı olarak yönetmek mümkündür. Araç takip sistemi işletmeniz için gelişmiş bir filo yönetimi deneyimi sunmaktadır. Etkinliği, varış zamanını ve daha fazlasını geliştirmek için ayarlamalar yapabileceğiniz doğrudan bir iletişim hattı olarak düşünün.

2. Artan Sürücü Güvenliği ve Performansı

 

Eğer bir sürücünüz direksiyonda uyuyakalırsa, yoldan çıkar ya da ağır bir kazaya neden olursa, bu işletmeniz için maliyetli olacaktır. Böyle bir durumda sürücünüz yaralanacak / zarar görecek, mallarınız kaybolacak, şirketinizin itibarını zedeleyecek ve hem ekipman hem de kaynaklarınız zarar görecektir. Ancak araç takip sistemi kullanıyorsanız bu risklerle karşı karşıya kalmazsınız. Araç takip sistemi işletmeniz için artan sürücü güvenliği ve performansı sağlamaktadır.

3. Daha İyi Güvenlik

 

Taşımacılık ve lojistik sektöründe birçok tehlike söz konusudur. Bir aracınız sevkiyattayken gönderilerinizin bir kısmı çalınırsa, kaybınız yalnızca maddi eşyalarınız ve bunların değerlerinden daha fazladır. İşletmenizin itibarı zedelenir, müşterilerinizi kaybedebilir ve hatta bazı durumlarda sürücüleriniz tehlikede olabilir. Gelişmiş GPS sistemleri filonuzu ve daha fazlasını izlemek için kullanılabilir. Ayrıca, garip bir şey olduğunda uyarıları göndermek için programlanabilir, bu da size bir sürücüyü kontrol etmek veya yanlış bir şey olduğunda harekete geçmek için yeterli zaman sağlar. Potansiyel bir tehdide veya saldırıya ne kadar hızlı tepki verirseniz, o kadar az hasar alırsınız.

4. Gelişmiş Operasyonel Verimlilik

 

Satko Araç Takip Sistemi’ni tercih ederseniz araçlarınızı sürekli izlemek zorunda kalmazsınız. Bunun yerine, dikkatinizi gerektiren bir şey olduğunda bildirim alırsınız. Bu uygulama sürekli olarak araçlarınızı kontrol etme ihtiyacınızı ortadan kaldırır ve aynı zamanda işletmeniz için operasyonel verimlilik fırsatı sağlar. Araç takip teknolojisi sürücüler için de verimliliği ve deneyimleri artırmaktadır. Bu teknoloji sayesinde sürücüleriniz kaza olan noktalar, trafik yoğunluğunun olduğu bölgeler gibi rotalar hakkında bilgi sahibi olabilirler. Araç takip sistemi araç kullanım şeklini optimize etmek için önemli bir araçtır.

5. Müşteri Hizmetini Arttırmak

 

Tabii ki, artan verimlilik, daha hızlı varış süreleri ve güvenli sürüş alışkanlıkları, müşteri hizmetlerinin iyileştirilmesine katkıda bulunur. Teslimatlar söz konusu olduğunda, araçlar zamanında belki daha da hızlı bir şekilde varış noktasına ulaşır. Müşterilere gönderileri hakkında bilgi sağlamaya gelince daha fazla kontrol sahibi ve daha fazla rapor verebilirsiniz.

En Çok OkunanBloglar