Araç Takip Sisteminizi Değiştirmeyi Mi Düşünüyorsunuz?

Araç takip sisteminizi değiştirmeyi mi düşünüyorsunuz?

Herhangi bir ürün veya hizmet ile müşteri deneyimi bir ilişkiyi tanımlar. Çoğu zaman kötü bir deneyim, ürün ya da hizmetimizi değiştirmek için başka bir yere bakmamıza neden olur.

Kötü bir müşteri deneyimi aynı zamanda işletmelerin araç takip sistemlerini değiştirmeleri için ana nedenlerden birisidir. Deneyim beklentilerin altında kalır ve sürekli sıkıntılara neden olur.

Eğer siz de şu anda araç takip sisteminizi değiştirmeyi düşünenlerdenseniz, işte size göz önünde bulundurmanız gereken bazı önemli noktalar:

  • Devam eden müşteri desteği
  • Eğitim kaynakları
  • Teknik desteğe erişim

Devam Eden Müşteri Desteği

Olabilecek en büyük sorunlardan birisi devam eden müşteri desteği sorunuyla karşılaşmak olabilir. Şu andaki araç takip sisteminizden destek almak için mevcut iş akışınız nedir? Genel bir e-posta göndermek ve yanıt almak için 24-48 saat beklemeniz mi gerekiyor? Yalnızca mesai saatlerinde sabit bir numarayı aramanız ve her seferinde farklı birisiyle mi muhatap olmanız gerekiyor? Birine ulaşmak çok fazla zamanınızı mı alıyor? Nihayet birisine ulaştığınızda, sorunlarınızı hızlı ve verimli bir şekilde çözmüyorlar mı?

Süreç bu şekilde ilerlemek zorunda değil!

Özel hesap yönetimi, birinci sınıf müşteri desteği sağlamadaki bu çabanın temel taşlarından biridir. Sorunuz olduğunda, ulaşabileceğiniz özel bir numaraya sahip olmak ya da işinizi geliştirmek için fırsat alanları göstermek üzere personelinizi eğitmek veya hesabınızın incelemesini sağlamak için birisine ulaşmanız daha iyi olmaz mı?

Başka araç takip sistemlerini araştırmayı bırakın. Satko 1994 yılından bu yana Türkiye’nin ilk araç takip sistemi olarak size hizmet vermeye devam ediyor.

Eğitim Kaynakları

Yalnızca satış yapmakla ilgilenen ve müşteri deneyimine odaklanmayan, çok az şey umursayan bir şirketten daha kötüsü yoktur. Araç takip yazılımınızın bir özelliği veya belirli bir işlevi hakkında sorunuz varsa, ihtiyacınız olan cevaba ulaşmak kolay mı? Araç takip sistemlerini değiştirmek isteyen insanlar arasında yaygın bir hayal kırıklığı, mevcut sistemlerinin çevrimiçi ortamda en az eğitim kaynağı sağlamasıdır. Bu eğitim desteği eksikliği, ihtiyacınız olan yanıtları hızlı ve verimli bir şekilde almanızı zorlaştırır.

Yardım merkezleri veya bilgi tabanları gibi çevrimiçi kaynaklar, müşterilerin ihtiyaç duydukları yanıtları hızlı bir şekilde araması için paha biçilmez bir araçtır. Çevrimiçi öğreticiler, yeni yazılımlar konusunda eğitime ihtiyaç duyan daha büyük bir kadroya sahip olan kuruluşlar için de önemli hale gelir.

Teknik Destek

Teknik destek beklentilerimizi karşılamadığında, düzeltilmesi kolay olmayan en büyük baş ağrılarından biri olabilir. Aynı sorun için teknik desteğe defalarca başvurmak zorunda kaldınız mı? Sonunda dakikalarca birine ulaşmak için beklemek zorunda mı kaldınız? Sorununuz çözülmeden bir destek çağrısının sonlandırılması yaygın mı? Tam bir kâbus.

Teknik desteğe önem veren şirketler, çevrimiçi incelemeleri ile güçlü bir korelasyona sahip. Teknik destek ekipleriyle ilgili sorunlar genellikle birkaç alanı merkez alır.

Birincisi, eğer bir kurum içi ekip değilse ve dış kaynaklı ise, her türlü soruna yol açabilir. Temel olarak, bu durumda tutarlı cevaplar almak zorlaşır. Telefonda kiminle konuştuğunuz gerçekten önemli, böylece konuştuğunuz kişi sorunu çözdü mü? Genelde destek ekibi, tüm çalışanları aynı şekilde eğitmeyen büyük bir şirkete dış kaynaklardan oluşturulur. Kurum içi destek personelinizi oluşturduğunuzda, doğru cevaplar, profesyonellik ve tutarlılık elde edersiniz, çünkü şirket kültürü hakkında bir eğitim alırlar.

İkincisi, destek personeli yalnızca normal mesai saatleri içerisinde faaliyet veriyorsa, sorunların giderilmesi için zaman bulmak zor olabilir. Gün içinde bir destek ekibini arayacak ve iş saatlerinizdeki sorunları giderecek zamanı bulmanız nadirdir. Bu nedenle, normal çalışma saatleri dışında teknik destek sunan bir araç takip sistemi bulmak, baş ağrısı yaratacak bir deneyime sahip olmak ile müşteri hizmetleri memnuniyeti sağlayacak bir deneyim yaşamak arasında fark olabilir.

Araç takip sistemleri arasında geçiş yapmak, yazılımı kaldırmak ve yeniden yüklemek, yeni bir araç takip sistemi firması ile anlaşmak ve bu ürünü diğer sistemlerinize entegre etmek gibi işlemler göz korkutucu görevler gibi gözükebilir ancak şu anda sahip olduğunuz tüm sorunlara ve sıkıntıları düşündüğünüzde sizce de buna değmeyecek mi?

Ertelemeyin, profesyonel bir deneyim yaşamak için Satko Araç Takip Sistemleri’ni tercih edin!

Satko araç takip sistemi dışında motosiklet takip, soğuk zincir takip, yakıt takip, durak takip sistemi, dijital takograf, filo yönetim sistemleri ve entegre çözümler olmak üzere birçok konuda yaşadığınız sorunlar için çözümler geliştirmektedir.

 

 

En Çok OkunanBloglar