Araçlarınızı Satko ile 7 / 24 Takip Edin!

Elbette ki her araç sahibi için değerlidir. Ancak şahsi bir araç değil de bir işletme aracı söz konusu olduğunda araç; hiç şüphesiz farklı bir değere sahip oluyor. Sizin de bir işletmeniz varsa ve işletme araçlarınıza değer veriyorsanız araçlarınızı Satko Araç Takip Sistemi ile 7 gün 24 saat her an takip edebilir, işletme araçlarınızın kontrolünü elinize alabilirsiniz.

Satko ile Araçlarınızın Kontrolü Sizde Olsun!

İyi bir araç takip sistemi size araçlarınız ve sürücülerinize dair isterseniz güncel isterseniz de geçmişe dönük raporlar verebilmelidir. Bu detaylı ve gelişmiş raporlara ve çok daha fazla avantaja Türkiye’nin ilk araç takip sistemi olan Satko’yu tercih ettiğinizde ulaşabilirsiniz. Araç takip sistemi tarafından sağlanan anlık koordinat bilgisi sayesinde aklınız işletme araçlarında kalmaz, araçlarınızın kontrolü her daim sizde olur. İşletme araçlarınızı her an takip edebilirsiniz.

Araçlarınızın Rölanti Sürelerini Tespit Edin!

İşletme araçlarınızın nerede, ne kadar süre bekleme yaptıklarını gerçek zamanlı olarak izlemek ister misiniz? Satko Araç Takip Sistemleri ile araçlarınızın başta rölanti süreleri, kontak açma kapatma süreleri olmak üzere birçok verisine anlık olarak ulaşabilecek ve araçlarınızın şu anda nerede olduğu sorusuna her zaman cevap verebileceksiniz.

Mesai Saati Kontrolü ile Çalışan Verimliliğinizi Arttırın!

Mesai dışı kontrol ile çalışmaları raporlayın, çalışan verimliliğinizi arttırın! Belirlediğiniz saatler dışındaki kullanım kilometrelerini anlık olarak takip edin. Gelişmiş ve detaylı raporlar ile araçların mesai içi ve mesai dışı çalışma süreleri ve kilometre bilgilerini kontrol edin. Mesai dışı araç kullanımının önüne geçin!

Hız Limiti Tanımlayın!

Araçlarınızın hız limitlerini siz belirleyin. Hız limitinizi şehir içi /dışı şeklinde ayrı ayrı tanımlayın. Dilerseniz mail dilerseniz de SMS bildirimleri ile anlık olarak hız limiti bildirimleri alın. Belirlenen hız limitinin üstüne çıkıldığında anlık hız limiti bildirimleri ile yüksek süratle araç kullanımının önüne geçin!

Araç Kilometre Raporları Alın!

Satko Araç Takip Sistemleri ile günlük, haftalık, aylık periyotlar şeklinde işletme araçlarınızın kilometre raporlarını alabilir, bu raporlar ile sürücülerinizin performansını ve mesai dışı kullanımı düzenli olarak takip edebilirsiniz.

Araçlarınızın Bakım Zamanlarınızı Kaçırmayın!

Satko ile araçlarınızın bakım ve onarım ikazlarını takip edebilir, extra masraflardan kurtulabilir, beklenmeyen arızaların önüne geçebilirsiniz. İşletme araçlarınızı zamanında servise götürebilir, araçlarınızın bakım zamanlarını kaçırmadan düzenli bakım yaptırabilir ve kârlı çıkabilirsiniz!

Gelirlerinizi Arttırın, İşletme Maliyetlerinizden Tasarruf Edin!

Satko ile araç ve sürücülerinizi daha etkin bir şekilde yönetebilir, gün içerisinde %25 oranında daha fazla işi çok daha düşük bir maliyet ile gerçekleştirebilirsiniz. Araç takip sistemi işletme gelirlerinizi arttırır ve işletmeniz için zamandan tasarruf etmenizi sağlar.

Sonuç

Unutmayın; işletmeniz için yapacağınız her tercih geleceğinizi etkileyecektir! Araç takip sistemi konusunda merak ettiğiniz bir soru ya da aklınıza herhangi bir konu olduğunda Türkiye’nin ilk araç takip sistemi olan Satko’ya ulaşabilir ve seçkin referanslarımız arasında yerinizi alabilirsiniz.

En Çok OkunanBloglar