Durak Takip Sistemi ile Yıllık Maliyetlerinizde %10 Tasarruf Hayal Değil.

Durak Takip Sistemi Nedir?

Birçok toplu taşıma sistemi, araçlarından en yüksek potansiyeli elde etmek için operasyonlarını kontrol etmek ve yönetmek için gerekli sistemlerden yoksundur. Satko Durak Takip Sistemi’nin sunduğu toplu taşıma çözümleri sayesinde, otobüs ve minibüs şirketleri başta olmak üzere diğer ulaşım şirketleri daha yüksek verimlilik, daha iyi planlama, daha fazla güvenlik, daha az işletme maliyeti ve daha mutlu sürücülere sahip olacaklar.

Satko Durak Takip Sistemi çözümü, toplu taşıma sektörünün ihtiyaçlarına göre düzenlenmiştir ve en güncel konum bilgisi frekansları ile araçlarınızı yüksek düzeyde izleme imkânı sağlar. Durak Takip Sistemi çözümümüzün odak noktası ve hedefi, işletmelere ileri ve güvenilir bir takip platformu oluşturmaktır. Minibüs kooperatiflerinde çalışma sistemini düzene koymak, çalışanlar arasındaki adaleti sağlamak için kurulmuş bir sistemdir.

Bu sistem ile birlikte;

Araçların güncel uydu konumlarını gerçek zamanlı olarak takip etme imkânına sahip olursunuz.

Belirlediğiniz durağa en yakın araçları listeleyebilirsiniz.

Durakta ya da duraklar arasında fazla bekleme yapan araçları anlık olarak görüntüleyebilirsiniz.

Kural ihlalleri ile ilgili detaylı raporlar alabilirsiniz.

 

Durak Takip Sistemi Konusunda Satko’yu Neden Tercih Etmeliyim?

Satko Durak Takip Sistemi sayesinde operasyonel maliyetleri düşürerek ve bu tasarrufları araç iyileştirmeleriniz için kullanabilirsiniz. İşletmeniz; durak takip sistemini tercih etmeniz durumunda operasyonlardan, çalışanlardan, araç bakımlarından, yakıt tüketiminden kaynaklanan maliyetler azaldığından dolayı binlerce TL tasarruf etmek hayal değil. İşletmenin büyüklüğüne, faaliyetlerine ve hedeflerine bağlı olarak yıllık maliyetlerde % 10'dan daha fazla azalma sağlanabilir.

Çalışanlarınız konusunda elde edeceğiniz maddi tasarrufunun yanısıra zaman çizelgesi raporlarıyla aracınızın ve çalışanınızın çalışma saatlerini gerçek zamanlı olarak izlemek gibi çeşitli diğer özelliklere de ulaşabilirsiniz.

Durak takip sistemimizdeki bakım modülü sayesinde bir daha bakım zamanınızı kaçırmayacaksınız. Otomatik bakım yönetimi; araçları, yaklaşmakta olan bakımlar konusunda uyarır ve araç bakımının zamanında yapılmasını sağlar.

Yakıt tüketimi, para tasarrufu konusunda muhtemelen en büyük etkendir. Aşırı hızlanma ve rölanti gibi yakıt tüketimini etkileyen olayların izlenmesi, tüm toplu taşıma araç operasyonlarında kilit öneme sahiptir.

 

Durak Takip Sistemi’nin Avantajları Nelerdir?

Varış Tahmini

Artan Verimlilik

Yüksek Güvenlik

Genel Bilgi Ekranları

Hırsızlık ve Olası Zararları Önleme

Azaltılmış Operasyonel Maliyetler

Araçların Konumlarını Görüntüleme

Özelleştirilebilir Gerçek Zamanlı Uyarılar

Mobil Cihazlarınız İçin Android ve iOS Uyumlu Uygulama

 

Durak Takip Sistemi Nasıl Çalışır?

Araçlarınıza Satko Araç Takip Cihazı Takılır.

Araçlarınız Satko Sisteme Tanıtılır.

Durak ve Rota Bilgileriniz Satko Sisteme Tanıtılır.

Durak ve Rota İhlal Kurallarınız Satko Sisteme Aktarılır.

Araçların Uydu Konumları ve Olası İhlaller Anlık Olarak Telefon, Tablet ya da Bilgisayardan İzlenir.

Sistem, Kural İhlallerine İlişkin Raporları, Günlük, Haftalık ya da Aylık Olarak Durak Yetkililerine Otomatik Gönderir.

Satko durak takip sistemleri dışında araç takip, motosiklet takip, soğuk zincir takip, yakıt takip, durak takip, dijital takograf, filo yönetim sistemi ve entegre çözümler olmak üzere birçok konuda yaşadığınız sorunlar için çözümler geliştirmektedir.

Satko’nun sunduğu Durak Takip Sistemi Çözümü ile ilgili detaylı bilgi ya da teklif almak için aşağıdaki formu doldurup göndermeniz yeterlidir:

En Çok OkunanBloglar