İşletmeler Neden Araç Takip Sistemi Kullanmalı?

İşletmenizin boyutu ne olursa olsun, işletmenizde bir araç takip sistemi tercih etmeniz durumunda sağladığı avantajlardan yararlanabileceğinizden hiç şüphe yok. Her işletmenin araç takip sistemi tercih etme sebepleri farklılık gösterse de tüm işletmeler için araç takip sistemi kullanmak giderek bir zorunluluğa dönüşmektedir. Araç takip sistemi konusunda yardıma ihtiyacınız olursa bize ulaşın!

1) İşletme Araçlarının Yerini Tespit Etmek

Satko Araç Takip Sistemleri ile araçlarınızı, 7 gün 24 saat, harita üzerinden izleyebilir, gerçek zamanlı olarak konumlarını tespit edebilir ve bilgisayarınız, tabletiniz veya akıllı telefonunuzdan takip edebilirsiniz.

2) İşletme Araçlarının Gerçek Zamanlı Olarak Hızlarını Kontrol Etmek

İyi bir araç takip sistemi araçlarınızın hızlarını, geçtikleri güzergahı, duraklama yaptıkları yerleri ve daha bir çok bilgiyi size gerçek zamanlı olarak sunmaktadır.

3) Araçların Çalınma veya Kaybolması İhtimaline Karşı Güvenliğini Sağlamak

Çalıntı, sallantı, çarpma, devrilme ve çekilmede sms ya da mail aracılığıyla uyarı vererek motorunuzun güvenliğini arttırır.

4) Yakıt Tüketimini Düşürmek

İşletmelerin araç takip sistemi kullanmasındaki bir diğer sebep işletmenin aylık yakıt tüketimini düşürmektir. İyi bir araç takip sistemi yakıttan kazandırır. Yakıt tasarrufu; mesai dışı yapılan yolculukların engellenmesi ve araç için en uygun rotanın izlenmesinden kaynaklanmaktadır.

5) Araçlarınızın Yakıt Seviyesinde Meydana Gelen Ani Değişimlerden Haberdar Olmak

Satko ile başta araçlarınızın yakıt seviyesinde meydana gelen ani değişimler olmak üzere birçok kritik verinizi kayıt altında tutabilir, geçmişe dönük değerlendirme yapabilirsiniz.

6) Araçların Yakıt Deposunun Kapağının Nerelerde Açıldığından Haberdar Olmak

Anlık alarmlarla alışılmadık sürüş durumlarını raporlama özelliği sayesinde araçlarınızın yakıt deposunun kapağının nerede açıldığı, araçlarınızın rölanti süreleri vb. gibi birçok veriye anlık olarak erişebilirsiniz.

7) İşletme Aracının Nasıl Kullanıldığını Bilmek

Araçlarınızın güvenli ve ekonomik bir sürüş sağladığından emin olmak artık çok kolay! İyi bir araç takip sistemi sürücülerinizin verimliliğini ve mesai saatleri içerisindeki performansını arttırır, araçlarınızın yıpranma sürelerinde gözle görülür bir değişim meydana gelir.

8) Mesai Saati Dışı Kullanımları Takip Etmek

İşletme araçlarınızı günün sonunda sürücülerinizin evlerine götürmesine izin verirseniz, bu durum mesai saati dışı kullanım ve araç hırsızlığı gibi birçok önemli zorluğu beraberinde getirebilir. Araçlarının kullanımda olmaması gereken bir zaman dilimi olduğunda şirketler bunu “mesai saati dışı kullanım” olarak tanımlamaktadır. Eğer herhangi bir işletme aracı bu saatler içerisinde hareket ederse sistem tarafından uyarı alabilir ya da raporda mesai saati dışı kullanım verilerinin geçmişini görebilirsiniz.

1994 yılında kurulan Satko, Türkiye’nin ilk araç takip sistemidir ve araç takip sistemi için en doğru tercihtir.

Satko araç takip sistemi dışında, motosiklet takip, soğuk zincir takip, yakıt takip, durak takip, dijital takograf, filo yönetim sistemleri ve entegre çözümler olmak üzere birçok konuda yaşadığınız sorunlar için çözümler geliştirmektedir.

En Çok OkunanBloglar