İşletmeniz İçin Filo Yönetim Sistemi’nin Önemi

Bir filo yöneticisi olarak çalışanlarınız tarafından kullanılan araç filosuna göz kulak olmak zor ve karmaşık bir görev olabilir. Satko Filo Yönetim Sistemi’nin de yardımıyla bu görevi yerine getirmek artık çok daha kolay! Filo yönetim sistemi, işletme varlıklarınızın nasıl kullanıldığını derinlemesine incelemenize imkân sağlar. Yalnızca tek bir dokunuşla işletme varlıklarınıza ait filo raporları ve istatistikler kullanıcının hizmetine sunulur, işletmenin zaman ve para kaybının önüne geçilmesi sağlanmış olur.

 

Filo Yönetim Sistemi’nin İşletmenize Sağlayacağı Avantajlar Nelerdir?

İşletmeniz için bir filo yönetimi tercih etmeniz halinde aşağıdaki avantajların hepsine sahip olabilir ve işletme araçlarınızın kötüye kullanımını hızlı ve etkili bir şekilde önleyebilirsiniz:

  • Şirket Varlıklarının Kişisel Amaçlarla Kullanılması
  • Optimum Rota Seçimi
  • Sert Sürüşlerin Önlenmesi
  • İzinsiz Araç Kullanımı
  • Geç İş Günü Başlangıcı / Erken İş Günü Sonu
  • İşletme Mülkü Hırsızlığının Önüne Geçilmesi
  • Sürücülerinizin Sorumluluk Risklerinin Minimize Edilmesi

 

Gerçek Zamanlı Filo Takibi ile Şirketinizin İş Akışını İyileştirin!

Satko Filo Yönetim Sistemi ile filo yönetimi karmaşık bir görev olmaktan çıkar ve basit bir iş haline gelir, haftanın 7 günü, günün 24 saati bilgisayar, tablet veya akıllı telefonunuzu kullanarak ister evinizde isterseniz de ofisinizde filonuzu yönetebilirsiniz. Saniyeler içinde varlıklarınızın gerçek zamanlı konumunu bulun, hareketlerinin geçmişini kontrol edin, ayrıntılı raporlar oluşturun. Aracınız belirlenen coğrafi sınırdan çıktığında veya hız sınırını aştığında e-postanıza veya telefonunuza anında bildirim alın. Satko filo yönetim sistemi sayesinde yakıt maliyetlerini düşürmek ve verimliliği artırmak kolay bir şekilde sağlanabilir. En önemlisi de filo yönetim sistemine yaptığınız yatırım, birkaç ay içerisinde işletmenize yatırımın geri dönüşü olarak geri dönecektir.

 

Filo Yönetimi ile İşletme Maliyetlerinizi Düşürün!

Filo yönetimi için araç takip sisteminin kullanılması; sürücülerinizi izlemenize ve araçlarınızın etkinliği hakkında geniş bilgi edinmenize yardımcı olacaktır. Filonuzda filo yönetim sistemi ekipmanlarını kullanmak, gereksiz harcamaları ve istenmeyen kullanımları önleyecektir. Çalışma saatlerinden (mesai saatinden) sonra işletme varlıklarınız için mükemmel bir koruma sağlayacaktır.

 

Çalışanlarınızın Verimliliklerini Yükseltin!

Araştırmalar, çalışanların %78'inin daha fazla çalışma, zamanında iş başında olmaları gibi çabaları dolayısıyla ödüllendirilirse öğle yemeği için daha az zaman harcama eğiliminde olduğunu kanıtlamıştır. Filo yönetim sistemi çözümü sayesinde, çalışma saatleri boyunca kimin çok çalıştığını öğrenebilir, çalışanların sürdüğü rotaları analiz edebilir, sürüş stilini, durma / başlama konumlarını, süreleri ve aracın gittiği günlük mesafeyi görebilirsiniz.

 

Filo Yönetim Sistemi, Yakıt Tasarrufu Sağlamak İçin En Doğru Adımdır!

Varlıklarınızın rölanti / boşta kalma sürelerini inceleyin. Gereksiz motor çalıştırma işlemlerinin yapılması, ek pahalı onarım maliyetlerine yol açar. Motor rölanti / boşta çalışma süresi, optimum rota seçimi ve etkin araç hızının seçilmesiyle yakıt tasarrufu sağlayabilirsiniz. İşletmenizde bunların tümüne ve daha fazlasına Satko Filo Yönetim Sistemi kullanarak sahip olabilirsiniz.

 

Satko Filo Yönetim Sistemi ile Müşteri Hizmetlerinizi Geliştirebilir, Kullanıcı Deneyimini Yükseltebilirsiniz.

İşletmenizdeki araçları yönetmek oldukça zor bir iştir. Satko Filo Yönetim Sistemii ile tüm filonuzu bir web tarayıcısında veya akıllı telefonda görebilirsiniz. Teslimat işleri için işletmenizdeki araçları konumlarına göre daha verimli bir şekilde organize edebilirsiniz. Yalnızca telefonunuzdaki mobil uygulamayı kullanarak sürücülerinizin konumunu kontrol edin. Teslimatın belirli bir konuma ne zaman varacağını net olarak biliyorsanız, müşterileriniz ile bu bilgileri paylaşabilirsiniz. Bu bilgiler sayesinde müşteri hizmetlerinizi geliştirebilir, kullanıcı deneyimini yükseltebilirsiniz.

En Çok OkunanBloglar